GAZMER Tarafından Düzenlenen Mesleki Yeterlilik Sınav Duyurusu

Mesleki Yeterlilik Sınavı Hakkında

11-12 Mart 2019  tarihlerinde Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirilecek olan  GAZMER sınav/sınavlarına başvuracak adayların  sınav duyurusunu dikkatlice okuyarak sınava girecek adaylardan talep edilen hususları eksiksiz yerine getirmesini rica ederiz.

Sınav Adı

Sınav Kodu

Sınav + Belge Ücreti

Doğal Gaz Polietilen Boru Kaynakçısı Seviye 3

*Tek Yöntem (Geçme – Manşon veya Semer Mesnet)

11UY0034-3/02

Isıtma ve İç Tesisat Yapım Personeli Seviye 3

*Tek Yöntem (İç Tesisat veya Isıtma veya Esnek Tesisat)

11UY0031-3/02

Doğal Gaz Çelik Boru Kaynakçısı Seviye 3

*Tek Yöntem (Elektrik Ark veya Oksijen veya Argon)

11UY0033-3/03

Doğalgaz İç Tesisat Mühendislik Sertifikası

PRG-10.01

Endüstriyel Mühendislik  Sertifikası

PRG-10.02

*Tek yöntem için geçerli fiyatlardır. Fiyatlara KDV dâhildir.

*Her adayın başarısız olması durumunda 2 defa daha sınava katılma hakkı mevcuttur.

*Aynı sınavda birden fazla yöntemden sınav başvurusu yapmanız durumunda (Örneğin Doğal Gaz Çelik Kaynakçılık sınavında Elektrik Ark + Argon Talebiniz varsa ) fiyatlarda değişkenlik olacaktır. Konuyla ilgili GAZMER Muhasebe birimi ile görüşünüz.

0216 388 81 11 Dahili: 116 veya 117

*Örnek Ücretlendirme: Polietilen belgesini sahada aktif olarak kullanan adaylarımızın her iki yönteme de yani Manşon ve Semer Mesnet (Saddle Tee) sınavlarına da katılmaları gerekmektedir.

Bu durumda Polietilen Sınav Ücreti: 900 TL  + 150 TL = 1050 TL olacaktır.( Belge Ücreti Dâhil)

GAZBİR GAZMER HESAP BİLGİLERİ:

Banka Hesabı : Ziraat Bankası, Zümrütevler Şubesi (2463)

Hesap No        : 65799335

İban No          : TR47 0001 0024 6365 7993 3550 01

Ödemeler herhangi bir kurum/kişiye ait hesaptan yapılabilir; Ancak ödemeler her sınav için ayrı ayrı yapılmalı ve dekont açıklama kısmına sınava katılan adayın “TC, İsim Soy isim “ bilgisi yazılmalıdır

Devlet Teşvikinden İlk Kez Faydalanacak Adaylar İçin  Açıklama:

1. Devlet Teşvikinden her adayın sadece 1 (Bir) kere olmak kaydıyla sadece 1 (Bir) belge için faydalanma hakkı mevcuttur.
  2. Devlet Teşvikinden faydalanacak adayların teşvik idesinin yanı sıra 150 TL belge ücreti de Devlet tarafından karşılanacaktır.
  3. Teşvik İadeleri; sınavdan başarılı olunması şartıyla sınav tarihinden itibaren maksimum 55-60 gün sonrası Devlet Tarafından aday IBAN numarasına gerçekleşecektir.
  4. Sınavdan başarısız olan adayların Teşvik Hakkı yanmaz.
  5. 31.12.2019 tarihine kadar Devlet Teşviki devam edecektir.

Önemli Notlar:

1. Kaydınızın alınabileceği Son Başvuru Tarihi ve Saati:  08.03.2019      Saat: 18.00
  2. Mesleki Yeterlilik Ustalık Sınavlarında, kontenjan sınırlamasından dolayı son başvuru tarihinden önce kayıtlar dolabilmektedir.
  3. Ekteki Aday Başvuru Dosyasına sınava katılacak adayın bilgilerini eksiksiz doldurarak (IBAN Numarası ve E-Posta adresi sınav günü verilebilir.),  somur@gazmer.com.tr     adresine gönderiniz.
  4. Ön kayıt için başvuru dosyasını göndermeniz yeterli olacaktır, sınav için hazırlanması gereken evraklar sınav günü GAZMER yetkilisi tarafından adaylardan teslim alınacaktır.
  5. Ön kayıtların alındığına dair bilgilendirme maili alacaksınız.   Bilgilendirme maili en geç son başvuru tarihinde tarafınıza ulaşacaktır.
  6. Sınav ücretleri sınav gününden önce ödenmek zorundadır.  Sınav günü elden nakit tahsilat yapılmamaktadır.
  7. Faturayı firma adına kestirmek isteyen adayların firma kaşesi bilgilerini yanında getirmeleri gerekmektedir.
  8. Sınav günü, sınav başvurusu kabul edilmemektedir.
  9. Bir önceki sınavdan başarısız olmuş ve telafi sınavlarına katılacak adayların da başvurularını aynı yolla iletmesi gerekmektedir.
  10. Yetkili sertifikalı firmalarda çalışan /çalışacak olan adayların Polietilen sınav başvuruları için Seviye -3 seçeneğini seçmesi gerekmektedir. (Sadece yetki için kullanım söz konusuysa Aday Başvuru Dosyasında Polietilen Seviye -3 Geçme (Manşon) seçeneği işaretlenmelidir.)

İlanen Duyurulur.

Lütfen Aday başvuru dosyası için tıklayınız….

Eklenme Tarihi : 08-03-2019 15:39:28