Bölümler Arası Müdürlük Kupası Futbol Turnuvası Ödül Töreni Düzenlendi.

Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı güz dönemi bölümler arası düzenlenen futbol turnuvası ve müdürlük kupası müsabakaları sona erdi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Prof. Dr. Kürşat KORKMAZ, Müdür Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Ergün YÜCESOY, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet KÖSE, Bölüm Başkanları akademik ve idari personel ve öğrencilerin katılımlarıyla ödül töreni düzenlendi.

Müdürlük Kupası futbol turnuvasında, dereceye giren takımları tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz. Turnuvayı tertipleyen ve bizzat yöneten Öğr. Gör. Zafer GÜL’ü, müsabakada yer alan takım oyuncularını, hakemleri katılımından ve katkılarından dolayı kutlar. Teşekkür ederiz.

Eklenme Tarihi : 20-11-2019 10:23:09