"ARALIKSIZ" Adlı Karma Fotoğraf Sergisi Düzenlendi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz ve Ordu Fotoğraf Sanatçıları Derneği (OFSAD) işbirliğinde düzenlenen "ARALIKSIZ" adlı karma fotoğraf sergisi "Kent ve Yaşam" temasıyla bu sene 3.'sü düzenlendi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Müdürü, Prof. Dr. Kürşat KORKMAZ, açılış konuşmasında, fotoğrafların hayatımızdaki önemine dikkat çekerek fotoğrafların anılarımızı ölümsüzleştiren unsur olduğunu vurgulamıştır.

Prof. Dr. Kürşat KORKMAZ, konuşmasında "Sergimiz bu sene, ünlü fotoğraf  sanatçısı Ara GÜLER'in vefatı nedeniyle "ARALIKSIZ" adıyla, "kent ve yaşam" temasıyla düzenlenmiştir. Sergiye bölgemizde yer alan farklı Üniversiteler katılım sağlamıştır. Katılılım ve katkı sunan tüm paydşlarımıza teşekkür ederim." Dedi.

Sergi, 30 Ocak 2020 tarihine kadar ziyarete açık tutulacaktır.

Eklenme Tarihi : 31-12-2019 10:17:15