YEPAŞ Tarafından Yürütülen Projeye Meslek Yüksekokulumuzdan Destek

YEPAŞ, sokak hayvanlarının hayatına dokunmaya devam ediyor. Korona Virüs salgını nedeniyle bölgedeki parklar ve bahçelerde belirlenen alanlara mama ve su kapları bırakan YEPAŞ şimdi müşteri hizmetleri merkezlerinde yine sokak hayvanları dostlarımız için özel tasarlanan mama ve su kaplarını mamaları ile birlikte ücretsiz dağıtıyor.

Sıcakların yoğunluk kazandığı ve salgın döneminde alınan tedbirlerden dolayı yemek ve su bulmakta zorlanan sokak hayvanları için YEPAŞ bu örnek projeyi hayata geçirdi. YEPAŞ Ordu Koordinatörlüğünün bu çalışmasına Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü olarak destek verdik.

YEPAŞ sorumluluk bölgesinde bulunan Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop il ve ilçelerinde yer alan hayvanların bu zor günleri mamasız ve susuz geçirmemeleri için çalışmalar sürdürülmektedir.

Emeği geçenlere teşekkürler.

Eklenme Tarihi : 20-07-2020 14:04:40