Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası Ödül Töreni Düzenlendi.

Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı spor etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Masa Tenisi Turnuvası” müsabakaları sona erdi.

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Kürşat KORKMAZ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet KÖSE, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Bülent KANDEMİR, Yüksekokul Sekreteri Güven KARAMAN, akademik ve idari personel ve öğrencilerin katılımlarıyla ödül töreni düzenlendi.

Masa Tenisi turnuvasında, dereceye giren Bilgisayar Programcılığı Programı ve Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencilerimizi tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz. Turnuvayı tertipleyen ve bizzat yöneten Öğr. Gör. Gökhan YASIM’i, müsabakada yer alan oyuncuları, katılımından ve katkılarından dolayı kutlar. Teşekkür ederiz.

Dereceye Giren Öğrencilerimiz

1. Yasin ŞEKER             Bilgisayar Programcılığı Programı