Tekstilde Gençlerin Usta Elleri Projesi Kapsamında Kuzey Kafkas Tekstili Ziyaret

Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki mali işbirliğine yönelik geliştirilmiş olan "Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı'nın (Instrument for Pre Accession - IPA) "İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı" kapsamında Ordu Üniversitesi, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ve Fatsa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ortaklığı ile yürütülmekte olan "Tekstilde Gençlerin Usta Elleri Projesi" faaliyetleri dahilinde Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Kuzey Kafkas Tekstil ; Proje Yürütücüsü Yard.Doç.Dr Mithat AKGÜN, İş Kur Ordu İl Müdürü Sn. İsa KAYMAK ve Proje Koordinatörü Sn. Yiğithan KELEŞOĞLU tarafından ziyaret edildi.

Yapılan ziyarette uygulanmakta olan projemiz ve projenin hedefleri hakkında bilgi verildi ve bölgede tekstil sektöründeki mevcut istihdam sorunları ve işbirliği olanakları konularında görüşme yapıldı.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

2015-2016 yılı güz dönemi itibari ile okulumuzda 3 yeni programda öğrenci alımı yapılacaktır.