IV. Ulusal ve Online Davetli "ARALIKSIZ" İsimli Karma Fotoğraf Sergisi

Bu sene 4.sünü düzenlediğimiz Aralık Fotoğraf Sergisinin devamı olan “Aralıksız Fotoğraf Sergisi” ile tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu sizlerle paylaşmaktayız. Bu kapsamda davetli akademisyenlerin eserlerinden oluşan “Aralıksız Fotoğraf Sergisi’ adlı karma bir sergi ile seçki oluşturulacaktır. Sergimiz pandemi covid-19 koşulları dolayısıyla sanal ortamda olacaktır. Sergi Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler MYO ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turhal Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenmektedir.

ÖNEMLİ BİLGİLER:

1-  Sergi, davetli sanatçılara açıktır.

2-  Sergiye katılım ücretsizdir

3-  Davetli sanatçılar en fazla 2 eser ile sergiye katılabilirler.

4-  Serginin teması serbesttir. Eser boyutu serbesttir.

5-  Katılımcılar Fotoğraf teknikleriyle üretilmiş eseriyle sergiye katılabilirler.

6-  Sergi, sanal olarak gerçekleştirilecektir. Sadece eserlere ait görseller yollanmalıdır.

7- Eser görselleri ve ve sanatçı bilgi formu  aralikfotografsergi@gmail.com adresine yollanacaktır.

8-  Görseller 300 dpi ve jpeg formatında olmalıdır.

9-  Son eser görseli yollama tarihi: 15.12.2020 tarihidir.

10- Sergi 22 – 30 Aralık 2020 tarihleri arası açık kalacaktır.

11- Sergi açılışı 22 Aralık 2020 günü davetliler ve katılımcılar ile sanal ortamda yapılacaktır.

12- Sergi Salonu: aralikfotografsergi.odu.edu.tr

13- Sergi sonrası e-Katalog düzenlenecek ve eser sahiplerine ücretsiz yollanacaktır.

14- Eser sahiplerine katılım belgesi verilecektir.

Eklenme Tarihi : 04-12-2020 16:08:32