Çanakkale Şehitlerimiz Anıldı

Kurtuluş Savaşının kazanılmasındaönemli bir dönüm noktası olan Çanakkale Şavaşları ve Şehitlerimizi anma programı düzenlendi.

COVİD 19 salgınına karşı alınan tedbirler altında gerçekleşen Şehitlerimizi anma programına akademik ve  idari personellerimiz katıldı. Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Programda, Çanakkale Zaferinin önemi anlatıldı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Kürşat KORKMAZ yaptığı konuşmasında, "Çanakkale Zaferi zor şartlar altında 15-20'li yaşlardaki gençlerin kınalarıyla cepheye koştuğu mukaddes bir zafer olarak tarihteki yerini almıştır. Bizlere böyle bir zaferin gururunu yaşatan şehit ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun". Dedi.

Emekli Öğretim Elemanı Zafer GÜL ise: “Çanakkale Savaşında elde edilen zafer ile milletimizin makûs talihi değişmiştir.” diye konuştu.

Eklenme Tarihi : 18-03-2021 15:11:52