Bahçeşehir Koleji Öğretmen ve Öğrencilerinden Ziyaret

Bahçeşehir Koleji öğretmen ve öğrencileri Teknik Bilimler Meslek Yükseokulumuzu ziyaret etti. Müdürümüz Prof. Dr. Kürşat KORKMAZ tarafından Tarım Teknolojilerinde yeni teknolojik gelişmeler (Sulama ve Gübreleme Sistemleri, Sera Otomasyon Sistemleri,Tarımda Drone Teknolojilerinin Kullanılması, Otomatik Dümenleme Sistemleri, Dijital Feromon Tuzak Teknolojiler,i (Böcek Kapanı), Erken Uyarı Sistemleri-Tarımsal Meteorolojik İstasyon Teknolojileri) ile ilgili bilgilendirme yapıldı.  Üniversitemiz seralarınında ziyaret edildiği programda tarımda teknoloji kullanımı, toprak analizi, toprak işleme, ekim, gübreleme, ilaçlama, ürün koşullarını izleme ve hasat işlemlerinin geliştirilmiş bilgi ve kontrol sistemleri kullanarak daha az girdi kullanımı ile daha çok ürün elde etme yöntemleri öğrencilere aktarıldı.

Eklenme Tarihi : 08-10-2021 11:48:54