Sağlıklı Yaşam Semineri

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Sağlıklı Yaşam Semineri" Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDOĞAN yaptığı açılış konuşmasında  tütün ve tütün ürünleri tüketiminden uzak durulmasının önemine vurgu yaptı.

Sağlık Bakanlığı & Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilimdalı  Dr. Öğr. Üyesi Selen KARAOĞLANOĞLU, tütün ve tütün ürünlerinin sağlığa zararları, neden olduğu hastalıklar ve bırakma yöntemleriyle ilgili bilgilendirme yaptı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Duygu MATARACI DEĞİRMENCİ, Sağlıklı beslenme yöntemleri ve dengeli beslenmenin önemine dikkat çekti.

Emeği geçenlere katılım gösteren akademik, idari personellerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eklenme Tarihi : 26-11-2021 09:25:32