Ordu Şehir Hastanesi İnşaatı Şantiye Alanına Teknik Gezi

Sağlık Bakanlığına Üniversitemiz tarafından tahsis edilen 208 dönümlük hastane arazisinin ardından yapılan 42 dönümlük ek yer tahsisi ile inşaatına başlanan Tıp Fakültesi Morfoloji binasının çalışmaları devam etmektedir.  Toplamda 17 bin metrekarelik bir alana sahip olan ve 2023 yılında faaliyete geçirilmesi planlanan Morfoloji binası içerisinde akademisyen odaları, derslik, laboratuvar amfi ve konferans salonu bulunacaktır.

Ordu Üniversitesinin kampüs alanı içerisinde devam etmekte olan Tıp Fakültesi Morfoloji binalarının yapım çalışmalarını yerinde gözlemlemek amacı ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, İnşaat Bölümü Öğretim Elemanlarından İnşaat Bölüm Başkanı, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin AKGÜN, İnşaat Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Bilge KÖSE ve Öğr. Gör. Ahmet KÖSE’ den oluşan ekip fakültenin yapım şantiyesini ziyaret etmişlerdir. Oldukça kapsamlı ve özel imalatları içeren proje hakkında Şantiye şefi ve Teknik sorumlulardan bilgi alınan gezi sonrasında bölüm öğrencilerinin de katılacağı Teknik gezi takvimi ile ilgili planlama yapılmıştır. Projenin Üniversitemize, Ordu iline ve bölgeye hayırlı olsun.

Eklenme Tarihi : 10-12-2021 16:52:20