Samsun Yeşilyurt Demir Çelik San. A.Ş. ve Ordu Şehir Hastanesi İnşaatına Teknik Gezi

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz İnşaat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yasemin AKGÜN ve İnşaat Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Bilge KÖSE ve Öğr. Gör. Ahmet KÖSE ile Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mithat AKGÜN, inşaat ve makine programı öğrencileri ile birlikte, Samsun İlindeki Yeşilyurt Demir Çelik Tesislerinde, yapı çeliği imalat aşamaları ile ilgili incelemelerde bulundular. öğrencilerinin katıldığı teknik gezi düzenlendi. Teknik gezide öğrencilerimiz çalışma ortamını, iş güvenliği kurallarının bire-bir uygulamalarını, üretim aşamalarını gözlemleme imkanı buldular.

Sağlık Bakanlığına Üniversitemiz tarafından tahsis edilen 208 dönümlük hastane arazisinin ardından yapılan 42 dönümlük ek yer tahsisi ile inşaatına başlanan Tıp Fakültesi Morfoloji binalarının yapım çalışmalarını yerinde gözlemlemek amacı ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz İnşaat Bölüm Başkanı, Doç. Dr. Yasemin AKGÜN, İnşaat Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Bilge KÖSE ve Öğr. Gör. Ahmet KÖSE’ den oluşan ekip ve inşaat programı öğrencilerimiz fakültenin yapım şantiyesini ziyaret etmişlerdir. Teknik gezi ile öğrencilerimiz  çalışma ortamını, iş güvenliği kurallarının bire-bir uygulamalarını, üretim aşamalarını gözlemleme imkanı buldular.

Eklenme Tarihi : 01-06-2022 14:52:54