2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti.

Törene, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali AKDOĞAN, Ulubey Belediye Başkanı Sayın İsa TÜRKCAN,  Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Niyazi TAŞÇI, Genel Sekreter Sayın Doç. Dr. Mehmet Sami GÜLER,  Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Fikret BALTA, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mithat AKGÜN, Teknik Bilimeler Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Prof. Dr. Kürşat KORMAZ, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Kerem ERZURUMLU, Dekan Yardımcıları, Bölüm  Başkanları, Müdür Yardımcıları, Akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve veliler katıldı.

Eklenme Tarihi : 22-06-2022 09:38:24