TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Öğrencilerimiz Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'na Katıldı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonu ve Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Orta Karadeniz Kariyer Fuarı”nın (OKAF 2024) açılış töreni yapıldı. Paydaş üniversitelerden biri olan Üniversitemiz de açtığı stantla OKAF 2024’te yerini aldı

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen açılış törenine il protokolü, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş ve paydaş üniversite rektörleri, sponsor firmaların temsilcileri, kamu kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler, katılımcı kurum/kuruluş ve firma yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının sorumluları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Kani ŞENSOY ve Öğr. Gör. Mustafa Enes YAZICI ve öğrencilerimiz ile birlikte katılım sağlamıştır. Öğrencilerimiz, savunma sanayiinde yetenek yönetimi, sektör kampüste uygulamasının tanıtımı ve Otokoç otomotiv'de kariyer olanakları etkinliklerine katılım sağlamıştır. Ayrıca, çeşitli firmaların stantları gezilerek iş ve staj imkanları konusunda öğrenciler bilgi edinmiştir.

 “Yetenek Her Yerde” teması ve “100 Yıllık Mirası Geleceğe Taşı” mottosuyla düzenlenen OKAF 2024 Fuarı’nda Üniversitemiz de açtığı stantla yerini aldı. 2 gün boyunca devam eden fuarda Üniversitemiz standını ziyaret eden misafirler, sosyal olanakları, bölümleri, staj imkanları ve kariyer konularında bilgilendirildi.


Eklenme Tarihi : 25-01-2024 15:08:02