TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

GasLine 3D Doğalgaz Tasarım Programı Tanıtımı Yapıldı.

Doğalgaz sektöründe yaygınlıkla kullanılan “GasLine 3D Doğalgaz Tasarım Programı”, artık Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu ’nda ders olarak okutulacak.

Doğalgaz sektöründe standart uygulama haline gelen “GasLine 3D Doğalgaz Tasarım Programı” eğitimi 29 Nisan 2019 tarihinde Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda yapıldı.

Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu çok amaçlı salonunda PRİZMA Mekanik-Montaj-Proje-Mühendislik İnşaat San. Ve Tic. A.Ş.  Makina Mühendisi Ali Kemal KULAKSIZ tarafından gerçekleştirilen eğitim programına Aksa Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş. temsilcileri, Doğalgaz Sektöründe faaliyet gösteren Yetkili İç Tesisat Firma temsilcileri, öğrenciler ve öğretim elemanları yoğun bir katılım gösterdi.

GasLine 3D Doğalgaz Tasarım Programı,  okulumuzda seçmeli ders olarak okutulan paket program dersi içeriğinde ZetaCAD programına ilave olarak okutulacak, böylece Doğalgaz Tasarım Programları kullanımına ilişkin doğalgaz sektörünün nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılama noktasında önemli bir adım atılmış olacaktır.

 


Eklenme Tarihi : 17-05-2019 17:01:11